15/9/08

Consell Comarcal?

La setmana passada varem tenir una reunió de la permanent d'ERC a la Ribera d’ Ebre. Un dels temes tractats va ser el funcionament del consell comarcal de la Ribera . La veritat és que les informacions no van ser cap sorpresa, tots imaginem més o menys com funcionen aquests organismes. Però he de reconèixer que sentir-lo en la veu d’un membre del Consell me va afectar. Com podem permetre que una institució com el Consell Comarcal - que en teoria s’ha d’ocupar del funcionament de la comarca , de tota la comarca no sols de Mora D’Ebre- sigui un niu de vividors, de polítics que cobren els seus sous sense donar res a canvi?. Com podem permetre que el consell Comarcal sigui una menjadora on els partits polítics distribueixen cadires i favors als seus afins?.
Ens queixem de que la classe política no té bona imatge, però hem de reconèixer que els polítics més propers ( els de poble ) no col•laboren gaire a millorar-la.
Els partits d’esquerra - de la esquerra real- hem de fer un cop de puny damunt la taula. Hem de denunciar aquest mal funcionament, hem de demostrar que som diferents, Hem de demostrar que la política es un servei al poble, no un servei a la teva butxaca.

Salut i República